Anders Bååth

Kontor

Trinovo Consulting
Trinovo Consulting
United Spaces Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63,
111 64 Stockholm

Anders Bååth

Associerad

Anders har en lång och gedigen erfarenhet inom IS/IT och Telekom. Han har tjugo års erfarenhet med ursprung som tekniker och har sedan gått vidare till att idag framför allt arbeta med teknisk projektledning, lösningsarkitektur och att leda utvecklingsprojekt. Under senare år har Anders, förutom att ansvara för klientmiljön på SAAB AB, varit ansvarig för att leda och designa världens modernaste klientplattform. Projektet pågick i 3 år och Anders har varit projektansvarig för arkitektur, produktval och implementation. När projektet var inne i sin mest intensiva fas omfattade det över 110 projektdeltagare.

Anders har många års erfarenhet av olika organisatoriska befattningar, ledarskapsroller och gedigna tekniska kunskaper. Han är väldigt social och har lätt för att kommunicera och leda verksamheter. Tack vare hans djupa tekniska kompetens har han även väldigt lätt för att se helheten och genom detta en mycket god problemlösningsförmåga.

Bakgrund
IT-chef Transport Trading, Konsult RBS Installation, Avdelningschef RBS Installation, VD RBS ComTech, Produkt-chef SAAB AB, IT-Arkitekt SAAB AB

Fokusområden
IT-arkitektur, IT-organisation och styrning, IT Control samt kostnadseffektivitet

Branscher
Telecomindustri, Försvarsindustri

Se alla medarbetare    Håll dig uppdaterad med Trinovo Insights