Karriär


Vi erbjuder intressanta, varierande och utmanande arbetsuppgifter

I likhet med alla kunskapsintensiva företag utgör medarbetarna Trinovo Consultings viktigaste resurs. För att vara en attraktiv arbetsgivare är det viktigt att kunna erbjuda intressanta, varierande och utmanande arbetsuppgifter. Det är också viktigt att kunna erbjuda konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner.

Vi på Trinovo Consulting har olika bakgrund och olika intresseområden. Flera har arbetat som managementkonsult hela sin karriär, andra har bakgrund från ledande positioner inom näringsliv och offentlig sektor. Våra olikheter är något som vi värnar om. Det som förenar oss och gör oss likartade är en stark vilja av att göra det bästa för varje uppdragsgivare, genom att verkligen förstå och skapa förbättring.

Vi är övertygade om att Trinovo Consulting är en attraktiv arbetsgivare för dig om du vill göra karriär som managementkonsult. Som bolag är vi är intresserade av att växa och letar ständigt efter drivna personer som vill ansluta till vårt team.

studenter

För studenter

Hos oss är varje projekt unikt. Vi utgår alltid från kundens behov och förutsättningar framför färdiga modeller och detta kräver konsulter med hög analytisk förmåga och kreativitet för att lösa de problemområden vi ställs inför.

Som person ska du våga ta plats och utmana dig själv, dina kollegor och klienter med de problemställningar du ställs inför. Du ska ha ett driv och engagemang för de uppgifter du behöver lösa och kunna presentera komplexa samband på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Detta har du visat genom goda studieresultat och meriterande engagemang.

Vi ser att du som söker till oss är på väg att avsluta dina Masterstudier inom ekonomi eller som civilingenjör eller har varit ute i arbetslivet i ett par år.

Skicka din ansökan till [email protected]

För erfarna

Trinovo Consulting letar ständigt efter personer som kan bidra till vårt team med erfarenhet och driv. Har du en stark bakgrund inom konsultyrket, affärsutveckling eller motsvarande, kontakta Tomas Dahlqvist för en informell diskussion om din profil.

Vi söker just nu professionella konsulter med potential att gå in som partner i Trinovo – läs mer om detta här.

Skicka din ansökan till [email protected]

erfarna
internship

Internship

Om du är intresserad av hur yrket som managementkonsult är och samtidigt vill kunna skapa dig en god erfarenhet erbjuder vi ett internship på vårt Stockholmskontor. Du får då vara med och bidra direkt i våra projekt. Våra internship är normalt 2-3 månader, antingen på våren eller hösten. Vi tar emot ansökningar löpande.

Skicka din ansökan till [email protected]    Håll dig uppdaterad med Trinovo Insights